Prilleven en de prille pilot

minstreelJe zou er toch bijna bard of minstreel van worden. Tijd voor een Prillevenslied! Wat een mooie dingen gebeuren er. De dames van 2makeithappen gaan ons helpen met de fondswerving. De Rabobank Alkmaar e.o. doneerde € 500,-. De Valkeringgroep gaat ons financieel jaaroverzicht over 2013 en de eventuele vennootschapsbelastingaangifte geheel belangeloos verzorgen.

Traficall heeft het ontwerp voor de banier – die we helemaal voor niets krijgen van Norm-Systems – zo goed als af. Morgen hebben we een workshop zodat we ons goed kunnen voorbereiden op de matchmarkt van Stichting de Waaier. Hanna is druk bezig met het schrijven van een projectplan … Het gaat geweldig!

Prille Pilot

Nog een paar weken en we kunnen beginnen met de pilot. Voor die pilot hebben we 10 ouders nodig die weten wat het is om een prematuur en/of ziek geboren kindje te krijgen. Ouders die kritisch willen kijken naar het Kasteeltje en de inhoud. Ouders die met ons in gesprek willen over verbeterpunten. Ouders die eventueel met de media willen praten over dit project.

Word ook kasteelheer of kasteeldame

Wil jij ons hierbij helpen? Stuur dan een berichtje naar info@prilleven.nl met daarin de volgende gegevens:

  • naw-gegevens en telefoonnummer
  • naam en geboortedatum van je prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s)
  • naam en geboortedatum van eventuele broertjes en zusjes
  • reden en duur van de ziekenhuisopname en eventuele andere gegevens die je daarover wilt vermelden
  • eventuele tips die je nu al voor ons hebt

We zijn benieuwd!

 

Prilleven wil de ouders van prematuur (te vroeg) en / of ziek geboren kinderen ondersteuning bieden tijdens de ziekenhuisopname van hun prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s). We bieden die ondersteuning in de vorm van praktische presentjes, nuttige tips en waardevolle weetjes. Prilleven heeft de ANBI-status en is daarmee een algemeen nut beogende instelling. Giften aan Prilleven kunt u aftrekken van de belasting.

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.