Bouwen

We gaan Kastelen bouwenWe gaan bouwen! Vandaag hebben we de offerte van Bangma voor het drukken van de eerste Kasteeltjes akkoord gegeven. Wat ontzettend spannend. Er moet alleen nog een kleine wijziging in het ontwerp worden doorgevoerd.

In al ons enthousiasme waren we even vergeten om ergens het Prillevenlogo in te verwerken. Oepsie … Misschien past het boven de poort …

Stroomversnelling en informatiebrochure

En die Kasteeltjes zijn niet het enige. Prilleven zit in een stroomversnelling. We zijn namelijk ook druk bezig met het verzamelen van content voor de informatiebrochure. Onze ‘Vind-ik-leukerds’ op Facebook helpen ons door hun ervaringen op verschillende gebieden te delen. Deze input van ervaringsdeskundigen gaat andere ouders van Prille Prinsjes en Prille Prinsesjes zeker helpen.

  • Wat zet je op je geboortekaartjes?
  • Moet je ze wel versturen?
  • Hoe kun je vrienden en familie op de hoogte houden?
  • Hoe leg je aan je andere kindje(s) uit wat er met hun broertje of zusje aan de hand is?

Aanvullingen, tips en ideeën zijn altijd welkom. Wil je jouw gouden tip delen met ouders die hem goed kunnen gebruiken? Stuur je tip dan naar info@prilleven.nl.

Pilotkasteeltjes

Nog even en we kunnen de pilot starten. We zullen 10 ervaringsdeskundigen vragen om de inhoud van het Kasteeltje en de brochure te beoordelen. Ouders die al door de medische mallemolen zijn gegaan en die weten waar ze het over hebben. De input die tijdens de evaluatiegesprekken verzamelen, gaan we gebruiken om de Kasteeltjes nog beter af te stemmen op ouders die een te vroeg en/of ziek geboren kindje krijgen.

De eerste Kasteeltjes uitdelen aan de mensen die ze echt nodig hebben … dat gaat ons dit jaar nog lukken!

 

Prilleven wil de ouders van prematuur (te vroeg) en / of ziek geboren kinderen ondersteuning bieden tijdens de ziekenhuisopname van hun prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s). We bieden die ondersteuning in de vorm van praktische presentjes, nuttige tips en waardevolle weetjes. Prilleven heeft de ANBI-status en is daarmee een algemeen nut beogende instelling. Giften aan Prilleven kunt u aftrekken van de belasting.

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.