Vogels, inktvissen en harten

Harten vol HoopJe zou door alle berichten over Earlybirdjes en Inktvisjes bijna vergeten dat we zelf ook nog bezig zijn met een serieuze haakuitdaging. Vanaf 25 maart worden de eerste Kasteeltjes overhandigd. Het laatste craft-café daarvoor is op donderdagavond 6 maart en op die avond vieren we dan ook de eerste officiële Overhartiging.

Harten vol Hoop

Harten vol Hoop is een initiatief van Corry van Tricht. Elke eerste donderdagavond van de maand biedt zij in Bagels&Beans Alkmaar iedereen de gelegenheid om tijdens het Craft-Café Harten vol Hoop te haken voor in de Kasteeltjes. Met deze Harten vol Hoop willen we de ouders van te vroeg en/of ziek geboren kinderen een hart onder de riem steken. Het patroon voor de harten vind je hier.

Haak je liever lekker thuis, maar wil je wel meedoen met Harten vol Hoop, dan kun je de harten sturen naar of langs brengen bij Bagels & Beans in Alkmaar.

Craft-Café

Plaats: Bagels & Beans, Koorstraat 29, Alkmaar
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: € 5,- (inclusief koffie / thee / lekkers)

Opgeven voor de eerstvolgende keer, 6 maart 2014, kan via een mailtje aan info@workshopsalkmaar.nl, Bellen kan ook: 06 54720926.

We hebben in totaal zo’n 300 harten nodig dit jaar, dus we hopen op een grote opkomst :-). Graag tot snel, graag tot 6 maart!

-x- Bertine

 

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.