Prille Presentjes is geopend

cadeau voor vroeggeboren babyWat zijn we blij en een klein beetje trots. De webwinkel van Prilleven is vandaag geopend. We zijn er hard en lang mee bezig geweest en nu is het dan eindelijk zover. Je kunt er bijvoorbeeld heel gemakkelijk een donatie doen of Prillevenkaarten kopen.

Of je kunt een leuk cadeautje kopen voor de ouders van een prematuur (te vroeg geboren) of een ziek geboren baby. Op de site kun je zelfs kraamcadeaus en kraampakketten bestellen voor de ouders. Best handig wanneer je niet zo goed weet wat je nou eigenlijk zou kunnen doen of kopen. Met dit filmpje, dat we voor de site hebben gemaakt, hopen we naasten een beetje te helpen bij dat vraagstuk.

Te vroeg of geboren, geef een passend cadeau

Zoals in het filmpje te zien is, kun je heel veel doen. Een beetje ontzorgen in het dagelijks leven; boodschappen doen, heen en weer rijden tussen thuis en ziekenthuis, koken, het huishouden. En er is ook genoeg te koop voor ouders die zich in deze situatie bevinden. Ouders met een zieke baby moeten vaak heel lang wachten, krijgen heel veel informatie te verwerken, slapen niet al te best, ervaren dagelijks behoorlijk veel stressvolle momenten, maar vinden zichzelf eigenlijk nooit zielig.

Kraamcadeau bij vroeggeboorte

Deze ouders zijn sterk tegen wil en dank, dag in dag uit, het klokje rond. Geef ze dus iets opbeurends, iets grappigs, iets leuks. Iets waarmee je laat weten dat je aan ze denkt en dat je er voor ze bent. Geef ze niet zo maar een notitieboekje, maar geef ze een fotitieboekje! Een notitieboekje met een fotolijstje voor een foto van de kleine. Geef ze niet zo maar een pen, maar geef ze een vitaminepilpen! Een telescopische pen in de vorm van een vitaminepil.

Cadeau voor grote broer of zus

Is er al een ouder kindje, dan is een prentenboekje voor grote broers en zussen misschien een idee. Een prentenboek voor kinderen die een prematuur, dysmatuur of ziek geboren broertje of zusje hebben gekregen. Hiermee kun je op een luchtige manier aandacht besteden aan alle toeters en bellen die het baby’tje omringen. Niets om bang van te worden. Als je op zoek bent naar een geschikt cadeau voor een grote broer of zus met een prematuur, dysmatuur of ziek geboren zusje of broertje is dit prentenboek een prima presentje!

Prille Presentjes

Kortom … neem een kijkje op www.prille-presentjes.nl. Koop iets leuks, doe een donatie of deel de website. We zijn overal blij mee!

 

 

 

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.