Droplossing …

engelse dropMeerdere mensen hebben aangegeven dat het Kasteeltje niet zonder snoepjes kan. Prima idee, dus we hebben via Facebook contact opgenomen met de ‘grote’ merken. Haribo, Red Band, Autodrop, Venco, van alle vier kregen we nul op rekest.

Klene

Het wachten is nog op een antwoord van Klene. We houden goede hoop, maar waarschijnlijk zal ook hun antwoord ongeveer overeenkomen met de antwoorden die we al eerder lazen:

“We krijgen dagelijks/maandelijks/jaarlijks enorm veel verzoeken voor sponsoring en kunnen helaas niet op deze verzoeken ingaan.

Autodrop

Gelukkig was Autodrop zo netjes om na een vraag van onze kant over hoe we dan wél in aanmerking zouden kunnen komen voor sponsoring te antwoorden dat we in augustus een aanvraag kunnen indienen. Ze gaven er zelfs een mailadres bij! Autodrop proberen we voor 2014 nog een keer.

Droplossing

Nu dus maar hopen dat Klene ons wil steunen met 300 zakjes van het een of ander en zo niet, dan zoeken we vrolijk verder naar een andere droplossing. Er is altijd nog Katja, Verduyn, CandyMan, Trolli of Frisia …

Ken jij nog andere merken? We horen het graag!

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.