Donatie van Ventura Systems

Ventura SystemsElke eerste donderdagavond van de maand komt het bestuur van Prilleven bijeen om te vergaderen. Een van de terugkerende onderwerpen op de agenda is het saldo dat op de bankrekening staat. De Kasteeltjes bouwen en vullen zich helaas niet vanzelf.

Verrassing

Meestal zorgt het maandelijkse kijkje op de bankrekening niet voor enorme verrassingen, maar zo af en toe komt er een ontroerende donatie binnen.  Meestal zijn dat donaties van ouders die zelf een ziek of te vroeg geboren kindje hebben gekregen en die iets willen doen voor andere ouders in die situatie. Deze keer was het een donatie van een bedrijf.

Ventura Systems

Op de Prillevenbankrekening was opeens € 1000,- bijgeschreven uit naam van Ventura Systems. Ventura Systems is een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Bolswart. Ventura Systems ontwikkelt en assembleert innovatieve deursystemen voor het openbaar vervoer. Het bedrijf doneert jaarlijks geld aan een aantal goede doelen die worden aangedragen door medewerkers en dit jaar is Stichting Prilleven een van de gelukkige doelen.

Fantastisch bedankt

Lieve mensen van Ventura Systems, enorm bedankt voor jullie steun en jullie vertrouwen. Met deze schitterende gift kunnen we minstens 50 Kastelen bouwen!

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.