Collecteren … de opbrengst

collectegeld stortenEen week lang collecteren. Je zou er een blog over kunnen schrijven. We waren er al vrij snel achter dat tussen 18u30 en 20u30 toch echt de beste tijd is om langs de deuren te gaan. Veel mensen zijn dan inderdaad thuis én zijn al klaar met eten.

Zagen we toch mensen nog lekker aan tafel zitten, dan liepen we stilletjes hun huisje voorbij na het achterlaten van een folder in de brievenbus. Nu alle bussen weer zijn ingeleverd, is het tijd voor de eindstand!

Contant geld storten

Tellen kunnen we wel, maar hoe zit het eigenlijk met geld storten. Prilleven bankiert bij de Triodosbank. Lekker duurzaam, maar minder praktisch. Er is geen kantoor om de hoek waar we de zak met collectegeld kunnen overhandigen met de vraag om het op de Prillevenrekening te zetten. Laten we het bij een andere bank overmaken op de Prillevenrekening, dan worden daar behoorlijke bedragen voor gevraagd. Een beetje zonde.

Schitterende opbrengst | € 377,06

Gelukkig mag je bij de Rabobank 6 keer per jaar gratis contant geld storten, dus vanochtend ging ik met een zware tas naar het filiaaltje bij mij in de buurt. Even kijken hoe zo’n machine werkt en invoeren maar. Ratel, ratel, ratel … ratel, ratel, ratel … ratel, ratel, ratel … € 377,06! Wat een schitterende opbrengst.

Collecte

Lieve collectanten en lieve gulle Alkmaarders, superbedankt! Hier zijn we dolgelukkig mee!

 

Prilleven wil de ouders van prematuur (te vroeg) en / of ziek geboren kinderen ondersteuning bieden tijdens de ziekenhuisopname van hun prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s). We bieden die ondersteuning in de vorm van praktische presentjes, nuttige tips en waardevolle weetjes. Prilleven heeft de ANBI-status en is daarmee een algemeen nut beogende instelling. Giften aan Prilleven kunt u aftrekken van de belasting.

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.