WereldPrematurenDagGeschenk 2015

Poster WPD 15

Op 17 november is het zover. WereldPrematurenDag 2015. Dit jaar slaan een aantal organisaties de handen ineen om extra aandacht te vragen voor vroeggeboorte in Nederland. Samen met de VOC, Kleine Kanjers, Earlybirds Fotografie, Little Hero en Djoke.nl stellen we een geschenk samen voor ouders met een kindje op de NICU.

We hebben inmiddels al heel wat cadeautjes verzameld

  • een pot handcrème (tegen uitdroging door al het ontsmetten),
  • een gehaakt knuffeltje,
  • een setje kleurkaarten,
  • babyverzorgingsproducten en
  • een flesje en een speentje.

We zijn nog volop bezig met het zoeken van sponsoren voor een aantal andere producten die we ook graag zouden willen meegeven en daar hebben we wat hulp bij nodig.

Handspiegel voor buidelen

Zo zouden we voor het buidelen (huid-op-huidcontact tussen ouder en kind) graag een spiegeltje in het pakketje meegeven. Met zo’n handspiegel kunnen de ouders tijdens het buidelen naar hun kleintje kijken en zo optimaal van deze momenten genieten. Wil je ook een handspiegel doneren? Dat kan al voor € 0,91.

Een rompertje of een mutjse

We zijn ook nog op zoek naar bedrijven die een rompertje of een mutjse willen doneren. Als je als bedrijf een product sponsort, mag je uiteraard ook een kortingsvoucher of een flyer meegeven in het geschenk. Heb je interesse in het schenken van mutjes of rompertjes, neem dan contact op met Bertine Brookhuis.

Een koeltasje voor het houdbaar houden van moedermelk

Tot slot zoeken we nog schenkers of sponsoren voor kleine koeltasjes waarin gekolfde moedermelk vervoerd kan worden.

We hebben nog een maand de tijd en dan willen we graag alles rond hebben, want eea moet uiteraard ook nog worden ingepakt :-). Mocht je een bedrijf kennen dat interesse zou kunnen hebben in sponsoring of donatie of wil je hier zelf iets in betekenen, aarzel niet en stuur een mailtje naar bertine@prilleven.nl. Wil je een handspiegel sponsoren, dan is dat fantastisch. Ga naar http://www.prille-presentjes.nl/product/doneer-een-handspiegel/ en kies het te doneren aantal.

Samen met de VOC, Kleine Kanjers, Earlybirds Fotografie, Little Hero en Djoke.nl gaan we er iets moois van maken!

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.