Vleugels

brochure prillevenEen superleuk en ook emotioneel interview voor Vriendin. Nog meer leuke producten voor in het Kasteeltje. Een hartverwarmend initiatief van Workshops Alkmaar. De laatste hand aan de informatiebrochure. Vorderingen op distributiegebied. Zo maar een paar positieve dingen van de afgelopen dagen.

Wat een heerlijk gevoel geeft het toch. Het besef dat die eerste 300 Kasteeltjes er zijn! Het idee dat we daarmee ouders van prematuur, dysmatuur en of ziek geboren kindjes kunnen gaan steunen. De ervaring dat mensen écht nog wel iets over hebben voor een ander!

Bagels & Beans en Harten vol Hoop

Naar aanleiding van een bericht over onze collecte op Buurtlink nam Corry van Tricht contact met ons op. Enthousiast over het initiatief wilde ze graag iets voor Prilleven doen. Corry geeft diverse creatieve workshops en al snel ontstond het idee om ouders letterlijk een hart onder de riem te steken. Komende woensdag is de aftrap in Bagels&Beans Alkmaar. Vanaf 19.30 uur is iedereen die een hart wil (leren) haken van harte welkom in het pand aan de Koorstraat 29. Zelf ga ik ook een poging wagen.

Informatiebrochure

Op de valreep, net voor de vakantie van vormgeefster Hester, is het concept klaar. Hoe heerlijk is het dan dat mijn lieve (voormalige) collega’s bij Technische Unie een paar exemplaren willen printen voor de pretest Kasteeltjes. Hoe geweldig is het dat ik die vanavond bij Hester kan ophalen. Hoe spannend is het om ze komende week te kunnen inpakken en versturen naar onze tien ‘ervaringsdeskundigen’.

300 is het begin

Het gaat goed met Prilleven en dat danken we aan jullie. Dat danken we aan al die mensen die ons steunen met geld, met diensten, met ‘likes’, met ‘shares’, met bemoedigende woorden, met kritische opmerkingen, met een luisterend oor, met liefde. We zijn er bijna, en dan, dan beginnen we aan de volgende 600 / 1200 / 2400 / 4800 / 9600 / 19200 Kastelen … Alle ouders van een te vroeg en/of ziek geboren kindje verdienen een Kasteel!

 

Prilleven wil de ouders van prematuur (te vroeg), dysmatuur (te licht) en / of ziek geboren kinderen ondersteuning bieden tijdens de ziekenhuisopname van hun prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s). We bieden die ondersteuning in de vorm van een Kasteel gevuld met praktische presentjes, nuttige tips en waardevolle weetjes. Alle ouders van prematuur geboren en ziek geboren baby’s hebben recht op zo’n Kasteel! We hebben op dit moment genoeg fondsen voor het vullen van 300 stuks, dat terwijl er meer dan 20.000 opnamen per jaar zijn. Help ons groeien en bouw ook een Kasteel. Voor € 30,- sponsort u een compleet Kasteeltje. Met een toren zijn we ook al heel erg blij!

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.