Reisgids naar Huis

Handboek voor ouders van te vroeg geboren kinderen

Reisgids naar huisEen reisgids. Vaak het begin van een heleboel vakantievoorpret. Aan de hand van je gids bepaal je welk werelddeel, welk land of welke streek je gaat bezoeken. Eenmaal op reis gebruik je de gids om meer in detail te beslissen wat je wel en wat je niet wilt bezichtigen. Vakanties en reizen zijn immers altijd te kort om alles te ervaren wat een bepaalde stad of streek te bieden heeft.

Reisgids naar Huis

De Reisgids naar Huis is een ander verhaal. Wanneer je kind te vroeg wordt geboren, kom je ongewild terecht in een rijdende trein. Een trein die met een angstwekkende snelheid bergop en bergaf gaat. Een trein die soms tot overmaat van ramp bijna uit de bocht dreigt te vliegen. Een trein die in enkele gevallen helaas zelfs ontspoort.

Vier jaar

De Reisgids naar Huis is een reisgids die je tijdens je reis raadpleegt om je voor te bereiden op alles wat er op je pad zou kunnen komen en om na te lezen wat je overkomen is. De reisgids is zeer volledig en bespreekt wat de ouders gedurende de eerste vier levensjaren van hun kind kunnen verwachten.

Informatie en ervaringen

Uitgebreide en toegankelijke informatie wordt afgewisseld met ervaringsverhalen van andere ouders. Deze verhalen zijn opgenomen in aparte katernen. Ben je nog niet toe aan deze verhalen, dan sla je ze gewoon over. Zoals andere reisgidsen is ook dit een gids waarin je zomaar ergens kunt beginnen met bladeren, of waarin je gericht op zoek kunt naar informatie die op dat moment relevant is. Met deze gids ga je beter voorbereid op stap.

De Reisgids naar Huis is onder andere verkrijgbaar via Trichis Publishing

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.