MatchMarkt, Golden Tulip Alkmaar en Meer

MatchMarktVorige week donderdag was het eindelijk MatchMarkttijd. De MatchMarkt wordt elke twee jaar georganiseerd door Stichting de Waaier. Op de MatchMarkt kunnen goede doelen zich voorstellen aan bedrijven en aangeven hoe bedrijven zouden kunnen bijdragen aan het goede doel in kwestie. Het gaat niet om giften in geld, maar om diensten en producten. Een hovenier biedt een gratis tuinonderhoud aan, een verhuizend bedrijf heeft kantoormeubilair over, een grote bank wil graag dat het personeel wat bijklust in de charitatieve sector.

MatchMarkt Stichting de Waaier

Wij hebben een geweldige middag gehad. Een school wol op NL-Doet-dag (21 maart) graag helpen met het verkrijgen van meer naamsbekendheid door bijvoorbeeld voor ons te gaan folderen. Een notaris wil onze statuten gratis wijzigen. Heel fijn, want we zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid en dat moet tzt statutair aangepast worden. We hebben een hele schare aan Kasteelinpakkers stand-by die ook inzetbaar zijn voor andere klusjes. Daarbij hebben we heel veel mensen van heel veel bedrijven gesproken wat natuurlijk weer naamsbekendheid oplevert. Kortom, het was een geslaagde markt.

Golden Tulip Alkmaar

Nu zijn we natuurlijk nog steeds op zoek naar sponsoren en ook donaties blijven meer dan welkom. Om ervoor te zorgen dat we de ouders van prille prinsjes en prille prinsesjes kunnen voorzien van zeep, schuim en shampoo benaderden we Golden Tulip in Alkmaar. Een afspraak was snel gemaakt, het verhaal was snel verteld, de toezegging was snel gedaan! Bedankt lief Golden Tulip voor het doneren van 300 shampoos, 300 zeepjes en 300 badschuimpjes.

Het eerste ziekenhuis

Nu zijn we ook in overleg met het ziekenhuis dat hopelijk de eerste Kasteeltjes wil gaan uitdelen. Enorm spannend allemaal. Met een beetje geluk horen we binnenkort dat ze mee willen doen en kunnen we spijkers met koppen slaan. De publiciteit rondom dit moment laten we met alle liefde en vertrouwen over aan de communicatieafdeling van het betreffende ziekenhuis, vandaar dat we hier nog geen namen noemen. Hopelijk kunnen we hier snel meer over vertellen.

Prilleven wil de ouders van prematuur (te vroeg) en / of ziek geboren kinderen ondersteuning bieden tijdens de ziekenhuisopname van hun prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s). We bieden die ondersteuning in de vorm van een Kasteel gevuld met praktische presentjes, nuttige tips en waardevolle weetjes. Alle ouders van prematuur geboren en ziek geboren baby’s hebben recht op een Kasteel! Prilleven heeft de ANBI-status en is daarmee een algemeen nut beogende instelling. Giften aan Prilleven kunt u aftrekken van de belasting.

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.