How Funnies!

GoudenTipHet is heel fijn om druk te zijn wanneer je allemaal leuke dingen mag doen, maar het nadeel is dat sommige dingen niet zo snel gaan als je zou willen. Gelukkig zijn er heel veel lieve mensen die meedenken met Prilleven en die met geweldige tips komen. Een van die tips gaat over de babyknuffel.

Die is namelijk behoorlijk aan de prijs en het is moeilijker dan gedacht om er een sponsor voor te vinden. Nu zijn er naast relatiegeschenkwinkels ook groothandels waar we artikelen kunnen kopen. Een van die groothandels is Funnies. Ze zijn gespecialiseerd in badtextiel en babyartikelen en hebben superleuke tutpoppetjes in het assortiment. Deze poppetjes kunnen ze ons ook nog leveren tegen een heel schappelijke prijs.

NICU en wassen op 60 graden

Helaas zijn ze volgens het waslabel niet wasbaar op 60 graden. Een enorme bottleneck, want op de Neonatale Intensive Care Units mogen er alleen knuffels bij de baby’s wanneer deze gewassen zijn op 60 graden … Wat een sof! Met prematuren en ziek geboren kindjes wil je natuurlijk op geen enkele manier risico’s nemen.

TutTut

Gelukkig dacht Funnies Nederland met ons mee en waren ze zo vriendelijk om een nietsvermoedend tutpoppetje onze kant op te sturen. Dit onwetende tutpoppetje belandde pardoes in de was en doorstond het wassen op 60 graden uitstekend! Zelfs een tweede en een derde wasbeurt werden glansrijk doorstaan.

HowFunnies

Dus … we hebben een nieuwe knuffel. Superleuk, want deze knuffel is er in wel 8 verschillende kleuren en zorgt daarmee voor wat variatie tussen de Kasteeltjes.

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.