Bezoek aan het Gooiland Theater

Schouwburg Gooiland TheaterOp 28 mei 2015 geeft Claire Vinkesteijn (finaliste HGT 2013) een benefietconcert voor stichting Prilleven in het Gooiland Theater in Hilversum. Daarvoor gaan we natuurlijk heel hard op zoek naar sponsoren, dus hebben we maar eens een locatiekijkje genomen.

Sponsormogelijkheden benefietconcert

Zou de hoofdsponsor een mobiele stand kunnen en mogen plaatsen in de foyer? Is er plek voor de hoofdsponsor en andere sponsoren om eventueel banieren neer te zetten? Hangen er schermen waarop we logo’s of andere uitingen kunnen laten zien? In het Gooiland Theater is blijkt het allemaal mogelijk. Wat een fijne locatie en wat een intieme zaal. Bijna onvoorstelbaar dat er evengoed zitplaatsen genoeg zijn voor 750 personen.

Kaartverkoop Gooiland Theater

Nu de kaarten in de verkoop zijn en nu we het theater hebben gezien, wordt het opeens heel erg echt. Over een halfjaar geeft Claire Vinkesteijn een benefietconcert voor Stichting Prilleven. Hoe bijzonder is dat. Zeker wanneer je weet dat het eerste mailcontact tussen Olivier (haar man) en Stichting Prilleven nog maar een kleine drie weken geleden plaatsvond.

Clairecontact

Plotseling was er dat bericht met het fantastische aanbod van Olivier en Claire. Dankbaar voor hoe het nu met hun eigen prematuur geboren dochter gaat, waren ze op zoek naar een manier om iets terug te doen. Ze vonden de site van Prilleven, werden gegrepen door wat we doen en besloten een benefietballetje op te gooien.

Veerkracht

Op onze beurt waren wij ook onder de indruk. Wat een veerkracht heeft dit gezin en wat zijn ze gedreven. In de dertigste week van haar zwangerschap ontwikkelde zich bij Claire een ernstige vorm van pre-eclampsie. In week 34 werd het gevaar voor Claire en haar nog ongeboren dochter te groot. Op 17 december 2012 kwam Lily Ann Maria met een keizersnede ter wereld en nog geen jaar later doet Claire mee aan Holland’s Got Talent en zingt en pianoot ze zichzelf zo de finale in.

Natuurlijk omarmen we het benefietidee. Omarmen jullie mee?

-x- Bertine

 

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.