Sponsoren

Super dat je erover denkt om een presentje te sponsoren! Op deze pagina zie je alle items waar je uit kunt kiezen. De genoemde prijzen zijn per stuk, inclusief btw en exclusief bedrukking. Wil je meer informatie over bedrukkingsmogelijkheden en de bijbehorende prijzen (hoe meer stuks, des te lager de stuksprijs)? Neem dan vooral contact met ons op.

knijpdokter

Ontstressdokter € 0,81

Soms is het gewoon nodig om je even een heel klein beetje af te reageren na een spannende dag of na een moeilijk gesprek. Prettig om dan een passend surrogaatje bij de hand te hebben dat je helemaal fijn kunt knijpen. Altijd al je bedrijfsnaam op een doktertje willen hebben? Dit is je kans!

Kleurpotloden

Kleurpotloden € 0,39

Een wit kasteel is ook maar wit. Met deze potloden kan het broertje, zusje, neefje of nichtje (of de papa of de mama natuurlijk) lekker aan de slag om een schitterend en uniek kasteel te maken voor het lieve pasgeboren baby’tje. Potloden zorgen voor kleur in huis (en kasteel).

Funnie

Babyknuffel € 2,12 – niet te bedrukken

In elk kasteeltje komt een echte babyknuffel terecht. Dit pluizige presentje is wasbaar op 60 graden en geschikt voor alle mensjes vanaf 0 jaar. Het zal een van de eerste knuffels zijn van het prille prinsje of prinsesje in kwestie. Jouw bedrijf wordt nooit meer vergeten, want deze knuffel is voor altijd heel speciaal. Sponsoren … klik hier!

Notitieblokje

Notitieboekje € 0,59

Altijd handig zo’n notitieboekje. Zeker wanneer je elk moment weer nieuwe vragen bedenkt die je niet wilt vergeten te stellen wanneer er een arts langskomt. Ook handig wanneer je aantekeningen wilt maken voor je blog of voor je dagboek. Dit item mag niet ontbreken in het Kasteeltje. Sponsoren? Neem contact op!

penroze

Gesponsord door Stichting HELLP

Penpen € 0,24

Nog zo’n kleurrijk item. Leverbaar in 10 verschillende kleuren. Onmisbaar in elk zichzelf respecterend kasteel en … “Eén pen is geen pen.” Daarom komen er in elk kasteeltje twee terecht. Gegarandeerde verspreiding van jouw bedrijfsnaam in medisch Nederland. Eigen pennen opsturen is natuurlijk ook prima :-)!

Fotolijstje

Fotolijstje € 0,87

Zo essentieel, die eerste foto’s van je kleintje. Een van de tips die we kregen van onze ‘ervaringsdeskundigen’ was om een foto te maken direct na de geboorte. Dan heeft het prille prinsje of prille prinsesje nog niet allerlei infusen en bedrading. Bij zo’n eerste foto hoort natuurlijk ook een nieuw fotolijstje! Infotomeer naar de mogelijkheden.

ogenmaskerzilver

Oogmasker € 1,05

Slapen in het ziekenhuis is een behoorlijke opgave. Het is nooit helemaal donker, tenzij er een stroomuitvaloefening is. Voor alle andere nachten én voor overdag biedt dit oogmasker de uitkomst. Heeft jouw bedrijf niets slaapverwekkends? Sponsor dan dit presentje en bezorg de ouders hun broodnodige rust.

oordopjess

Gesponsord door 3M

Oordopjes € 0,19 – niet te bedrukken

In ziekenhuizen is het nooit donker en het is er ook nooit stil. Zelfs niet bij een stroomuitvaloefening. Handig dus om oordopjes bij de hand te hebben.

Opfrisdoekjes

Opfrisdoekjes (antibacterieel) € 1,27

Als je wakker wordt op een plek waarvan je nooit gedacht had dat je er zou kunnen slapen, is het heerlijk om je even te kunnen opfrissen. Fijn, dat je dan deze doekjes voorhanden hebt om een frisse en bovendien antibacteriële start te maken. Zorgt jouw bedrijf wel vaker voor welkome opkikkertjes? Sponsor de opfrisdoekjes in het kasteel.

 

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.