Claire Vinkesteijn in Concert | Benefietconcert voor Prilleven

Claire_Vinkesteijn_in_concert_PrillevenClaire Vinkesteijn – finaliste van Holland’s got Talent 2013 – is naast een begenadigd pianiste en een schitterende zangeres ook de liefhebbende moeder van een te vroeg geboren dochter. Claire kreeg in de dertigste week van haar zwangerschap een ernstige zwangerschapsvergiftiging.

In week 34 werd het gevaar voor Claire en haar nog ongeboren dochter te groot. Op 17 december 2012 kwam Lily Ann Maria met een keizersnede ter wereld. Inmiddels is Lily alweer bijna 2 jaar oud en gaat het uitstekend met moeder en dochter.

Benefietconcert

Claire draagt Prilleven en warm hart toe en zet vrijwillig haar talent en tijd in om aandacht te vragen voor de ouders van te vroeg en/of ziek geboren kinderen en voor de stichting. Op 28 mei 2015 geeft Claire in het Gooiland Theater een benefietconcert. De volledige opbrengst van dit optreden gaat naar stichting Prilleven.

De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn vanaf nu voor € 15,- per stuk te koop via: http://www.gooilandtheater.nl/voorstelling/clairevinkesteijn

Prillevenkastelen

Stichting Prilleven wil de ouders van te vroeg en/of ziek geboren kinderen een hart onder de riem steken. Met dat doel voor ogen werd ‘het Kasteeltje’ ontwikkeld; een alternatief kraamcadeau, specifiek afgestemd op de behoeften van deze ouders. In het Kasteeltje zit bijvoorbeeld handcrème tegen uitdroging door het continue ontsmetten. Er zit een babydekentje in waarmee de ouders hun kleintje toch een beetje kunnen aankleden. Er zitten oordopjes in en een oogmasker, omdat het in het ziekenhuis nooit helemaal stil en nooit helemaal donker is.

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.