Claire Vinkesteijn ambassadrice voor Prilleven

Claire Vinkesteijn – finaliste van Holland’s got Talent 2013 – is naast een begiftigd pianiste en een schitterende zangeres ook de liefhebbende moeder van een te vroeg geboren dochter. Claire kreeg in de dertigste week van haar zwangerschap een ernstige zwangerschapsvergiftiging. In week 34 werd het gevaar voor Claire en haar nog ongeboren dochter te groot. Op 17 december 2012 kwam Lily Ann Maria met een keizersnede ter wereld. Inmiddels is ze alweer bijna 2 jaar oud en ze is gezond!

Dolgelukkig

Claire en haar man Olivier zijn dolgelukkig dat het nu zo goed gaat en uit dankbaarheid willen ze iets terugdoen voor de gemeenschap. Ze gingen op zoek naar een manier, kwamen terecht op de site van Prilleven en stuurden ons een mail met een geweldig voorstel waarover we binnenkort meer zullen laten weten.

Ambassadrice

We hebben Claire gevraagd of ze ambassadrice wil worden van stichting Prilleven. Een vraag die ze – zonder ook maar een moment te aarzelen – met ja heeft beantwoord. We kijken enorm uit naar de verdere samenwerking en kunnen niet wachten om jullie meer te vertellen over de grootse plannen die er al zijn!

Speak Your Mind

*

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.