Mis- en Visie

tien_kastelen_st_klPrilleven wil de ouders van prematuur, dysmatuur en / of ziek geboren kinderen ondersteuning bieden en helpen hun weg te vinden in de situatie waarin ze vlak na de geboorte van hun prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s) terechtkomen.

Met dat doel ontwikkelden we ‘het Kasteeltje’, een kartonnen burcht vol praktische producten, nuttige tips, leuke cadeautjes en waardevolle weetjes.

 

Prilleven wil de ouders van prematuur (te vroeg), dysmatuur (te licht) en / of ziek geboren kinderen ondersteuning bieden tijdens de ziekenhuisopname van hun prille prinsje(s) en/of prille prinsesje(s). We bieden die ondersteuning in de vorm van een Kasteel gevuld met praktische presentjes, nuttige tips en waardevolle weetjes. Alle ouders van prematuur geboren, dysmatuur geboren en ziek geboren baby’s hebben recht op zo’n Kasteel! Daarom is alle media-aandacht die we krijgen meer dan geweldig. het maakt het hopelijk makkelijker om fondsen en bedrijven bereid te vinden ons verder op weg te helpen.

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.