Hart vol Hoop

Daar sta ik dan met lege armenHart-vol-Hoop
Naast dat lege ledikant
Ieder met een mond vol tanden
Want er is iets aan de hand

Veel te vroeg werd jij geboren
Veel te laat werd het ontdekt
We konden echt niet langer wachten
Ingeleid en opgewekt

Daar sta ik dan met lege handen
Niet gestreeld en niet gewiegd
De tijd die langzaamaan steeds sneller
Zeker en gestaag vervliegt

Hier sta ik dan naast jouw couveuse
Met de angst die me bekroop
Enorm trots op mijn kleine strijder
Bang, maar met een Hart vol Hoop

Haak mee met ‘Harten vol Hoop’ en steek de ouders van te vroeg en/of ziek geboren kindjes letterlijk een hart onder de riem. Het patroon vind je hier. Woon je in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar, dan kun je ook Harten vol Hoop haken tijdens het Craft-Café dat elke eerste donderdagavond van de maand georganiseerd wordt in Bagels&Beans Alkmaar. De meest recente informatie vind je hier.

Volg Prilleven

Ontvang alle prille berichten direct in je inbox.